Politika zasebnosti

Monika Kuričič – nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji, kot upravljalec osebnih podatkov spoštuje zasebnost ter se zavezuje, da bo z osebnimi podatki ravnalo skrbno in jih varovalo ter obdelovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter pravilo o varstvu osebnih podatkov. S poslanim sporočilom preko kontaktnega obrazca, podjetju omogočite, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. 

Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

1. Posredovanje podatkov

Zbiranje podatkov poteka na naslednje načine: neosebne podatke o vaši napravi ali druge dnevniške podatke avtomatično pridobivamo, ko uporabljate naše storitve, medtem ko osebne podatke pridobimo, če nam jih izrecno sporočite. Vsi podatki, ki jih avtomatično pridobivamo, ko uporabljate naše storitve, so anonimni podatki, zato preko njih ne ugotavljamo identitete uporabnika. S poslanim sporočilom preko kontaktnega obrazca se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih ob tem posredovali. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, elektronski naslov in izbirno tudi telefonsko številko. Vsi podatki se zbirajo za potrebe obveščanja.

2. Namen in uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

3. Vaše pravice

V času upravljanja osebnih podatkov ima vsak udeleženec možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki osebnih podatkov skladno z veljavnimi predpisi. Podatke hrani lastnik spletnih strani v računalniški obliki do preklica. Na podlagi zahtevka uporabnika se podatki izbrišejo. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Vprašanja o zaupnosti in uporabi osebnih podatkov oziroma željo po dodatnih informacijah lahko udeleženci naslovijo na elektronski naslov: stanko.kurincic@siol.net.

 

Piškotki

Piškotek je majhen delček informacije, ki je na vašem računalniku shranjen kot datoteka. Piškotki nam omogočajo, da ob naslednjem obisku prepoznamo vaš računalnik. Piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov. Za uporabo piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

1. Kako uporabljamo piškotke?

Informacije, ki jih dobimo s pomočjo piškotkov uporabljamo zato, da analiziramo našo skupnost in dogajanje na spletni strani. Vse, kar zbiramo, uporabimo zato, da delovanje skupnosti prilagodimo vašim preferencam.

2. Nastavitve piškotkov

Izbira želenih piškotkov je v vaših rokah. Piškotke lahko uredite tako, da kliknete na povezavo “Nastavitve piškotkov” v nogi vsake strani. Nastavite jih tako, kot si želite in stisnite “Potrdi”. Nato vas bo sistem ponovno vprašal, da nastavite piškotke. Vrste piškotkov:

  • Potrebni: DA
  • Funkcionalni: NE
  • Analitični: NE
  • Uspešnostni: NE
  • Oglaševalski: NE

3. Zavračanje piškotkov

Sploh ne želite uporabljati piškotkov? V svojem brskalniku poišči nastavitve glede piškotkov, kjer lahko popolnoma izklopite ali zavrnete piškotke. Ne pozabite, da se lahko ob zavrnitvi piškotkov zgodi, da se vse ne bo prikazalo pravilno ali delovalo tako, kot je treba.